Κοινωνία

Ηλεία: Άντρας πυροβόλησε για εκφοβισμό μετά από παρατήρηση

Αναστατώθηκαν δύο παρέες λουόμενων που ήταν στην παραλία Κουνουπέλι της Βουπρασίας, καθώς έκαναν παρατήρηση στον οδηγό τζιπ που κινείτο με ταχύτητα δίπλα τους και στη συνέχεια εκείνος άρχισε να τους βρίζει και να πυροβολεί με πιστόλι για εκφοβισμό, αρχικά στον αέρα και μετά προς την πλευρά του δάσους.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια ο «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή, ενώ οι λουόμενοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι συνέλεξαν τους κάλυκες αλλά και ένα κινητό που είχε πέσει από τον δράστη χωρίς να το αντιληφθεί. Όμως, κατά την διάρκεια της έρευνάς τους, άκουσαν και άλλους πυροβολισμούς που προέρχονταν μέσα από το δάσος και, με οργανωμένη έφοδο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένοπλο, να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που παρέδωσαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, 41 φυσίγγια και άλλους τέσσερις κάλυκες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απειλή, διατάραξη κοινής ειρήνης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια