Κοινωνία

Hellenic Train για το συμβάν με την γυναίκα στη Λιβαδειά: Διερευνούμε το περιστατικό

Η Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όπου οδηγός τρένου έσυρε γυναίκα για μερικά μέτρα.

Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της. Αποτέλεσμα ήταν το τρένο να ξεκινήσει την πορεία του, σέρνοντας τη γυναίκα στην πλατφόρμα για μερικά μέτρα. Παρών στο περιστατικό ήταν ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος φώναξε στον οδηγό να σταματήσει και αυτός αφού απεγκλώβισε την σοκαρισμένη (και ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη) γυναίκα, συνέχισε το δρομολόγιό του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο μηχανοδηγός μαζί με τον επόπτη συνελήφθησαν.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το περιστατικό


Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε πως δεν υπήρχε τραυματισμός από το περιστατικό, σημειώνοντας πως συνεργάζεται με τις αρχές για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια. Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός». Και καταλήγει «βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια