Κοινωνία

Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο: Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί

Ο ξυλοδαρμός του 49χρονου Ελληνοκαναδού στις 16 Ιουλίου 2024, όπου έγινε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, είχε προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα (07.09.2024), οι δύο Κρητικοί κατηγορούμενοι (από το Γάζι και τα Ζωνιανά) πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου με σκοπό να απολογηθούν, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Αν και η απολογία τους διήρκησε περίπου 6 ώρες, η εισαγγελία και η ανακρίτρια δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους. Σε βάρος τους λειτούργησε και το γεγονός πως οι δύο άνδρες αναζητούνταν από τους αστυνομικούς 1.5 μήνα μετά τον ξυλοδαρμό ενώ είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εν τέλει οι δύο άνδρες παραδόθηκαν από μόνοι τους.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του επιχειρηματία έγινε το βράδυ της 16ης Ιουλίου, όταν το θύμα μαζί με την οικογένειά του διασκέδαζαν σε μπαρ του Ηρακλείου. Τότε ο ένας από τους δράστες έκαψε καταλάθος με το τσιγάρο του τον Ελληνοκαναδό και γρήγορα ξεκίνησε η λογομαχία.

Ο άτυχος άνδρας μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκε να υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο στο πρόσωπο και στο κεφάλι.Δείτε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό:

Αρκετές ημέρες μετά ο επιχειρηματίας πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στον Καναδά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ