Κοινωνία

Ρέθυμνο: Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος που δέχτηκε 6 σφαίρες και του έκοψαν τη γλώσσα σε επίθεση συνδεδεμένη με βεντέτα - Δεχόμασταν απειλές, λέει η οικογένεια του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα μεταφέρεται σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 69χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος δέχτηκε 6 με 7 σφαίρες στα άκρα και διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, ο πολυτραυματίας φέρει, μεταξύ άλλων, τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου συμπεριλαμβανομένου και αγγειοχειρουργού να αποφασίζουν τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό απο το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν εκείνο έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός ο 40χρονος συντοπίτης του θύματος. Η επίθεση γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαια από το γεγονός, ότι οι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν κουκούλες, έκοψαν με ψαλίδι τη γλώσσα του κτηνοτρόφου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του θύματος έχει δηλώσει ότι δέχονταν απειλές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ