Κοινωνία

73χρονη παγίδευσε εισπράκτορα σπείρας απατεώνων στα Ιωάννινα

Παγίδα έστησε σε 39χρονο “εισπράκτορα” μιας σπείρας απατεώνων από τη Βουλγαρία, ηλικιωμένη στα Ιωάννινα, καθώς παρέμεινε ψύχραιμη όταν της ζητούσαν 170.000 ευρώ, για να αποφύγει τις συνέπειες ο γιος της που δήθεν ήταν υπεύθυνος για θανατηφόρο τροχαίο.

Η 73χρονη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που παρίστανε τον αστυνομικό και προσποιήθηκε ότι πίστεψε όσα της έλεγε για το υποτιθέμενο τροχαίο. Μετά από… παζάρια που του έκανε, συμφώνησε να παραδώσει 60.000 ευρώ σε έναν συνεργάτη του που θα συναντούσε σε προκαθορισμένο σημείο. Όμως, ειδοποίησε την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά το σημείο συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 39χρονο αλλοδαπό, την στιγμή που παραλάμβανε τα χρήματα τα οποία επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη.

Στην κατοχή του Βούλγαρου κατασχέθηκαν 1.560 λέβα και το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και απάτη, ενώ ερευνάται η ταυτότητα των συνεργών του και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου