Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο 27χρονος που πέταξε την τσάντα με τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι -Αναζητούν τον συνεργό

Συνελήφθη ο 27χρόνος που πέταξε την τσάντα με τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι ενώ θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή.

O 27χρονος παραδόθηκε μόνος του χθες στην Αστυνομία, και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει του εντάλματος που είχε εκδοθεί.

«Τις αγόρασα για προστασία επειδή φοβόμουν» ισχυρίσθηκε, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως είχε τις χειροβομβίδες για προσωπική χρήση και της προμηθεύτηκε από την περιοχή της Ομόνοιας.

Η καταδίωξη και ο συνεργός


Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (31/8), όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μία μηχανή να σταματήσει, αλλά ο οδηγός δεν υπάκουσε και επιτάχυνε. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την μηχανή και είδαν τον οδηγό να ρίχνει ένα τσαντάκι στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος, που όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια περιείχε τρεις χειροβομβίδες.

Ωστόσο, από τους δράστες, έπεσε και μια ταυτότητα από την οποία  οι αστυνομικοί κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον έναν εξ αυτών. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τον συνοδηγό του στη μοτοσικλέτα, δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ο συλληφθείς κρατάει σκληρή στάση, λέγοντας πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον ανακριτή.

Ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία


Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την 80χρονη γιαγιά του, η οποία τον είχε διώξει από το σπίτι στο Πέραμα ενώ ο ίδιος ήταν άνεργος.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, το οποίο, όπως φαίνεται, απέδωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου