Κοινωνία

Athens Flying Week: Στην Τανάγρα τα υπερσύγχρονα F-35

Στην Athens Flying Week – Tanagra International Airshow στην Τανάγρα θα βρίσκονται για δεύτερη συνεχή χρονιά τα υπερσύγχρονα F-35, προκειμένου να τα γνωρίσει το ελληνικό κοινό.

Τα F-35 που θα έρθουν στην Ελλάδα θα βρίσκονται στη στατική έκθεση και θα είναι προσβάσιμα στους θεατές.

Μετά την πρώτη συμμετοχή των αμερικανικών F-35 στην περσινή Athens Flying Week, με τη Σμηναγό Christin «Beo» Wolf να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας, φέρνοντας το μαχητικό στα όρια του, τα αεροσκάφη 5ης γενιάς επιστρέφουν στην Τανάγρα, αυτή τη φορά προερχόμενα από τη γειτονική Ιταλία.

Όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου φιλοξενείται η Athens Flying Week θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το εντυπωσιακό F-35 και να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τα F-35 είναι τα πλέον σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη τεχνολογίας «stealth» που τα καθιστά σχεδόν αόρατα στα εχθρικά ραντάρ. Επιπλέον, διαθέτουν ακόμη αισθητήρες και ραντάρ που συνθέτουν πληροφορίες από το πεδίο της μάχης προσφέροντας στον χειριστή πλήρη επίγνωση της επιχειρησιακής κατάστασης.


Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ελλάδα μπήκε και επίσημα στο κλαμπ των F-35 και μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα διαθέτει τα πρώτα από τα συνολικά 20 μαχητικά 5ης γενιάς που θα έχουν ως ορμητήριο την 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...