Κοινωνία

Τι λένε συνάδελφοι του αστυνομικού που αυτοκτόνησε στο Νέο Βουτζά -Η βιντεοκλήση στην σύζυγο του

«Κλειστός» χαρακτήρας, συνεσταλμένος και λιγομίλητος» έτσι περιγράφουν συνάδελφοί του, τον 35χρονο αστυνομικό Τ.Τ., που αυτοκτόνησε χθες μεσημέρι Τρίτης στη περιοχή του Νέου Βουτζά, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια του, φίλους και συναδέλφους.

Κάποιοι μάλιστα, θέλοντας να τονίσουν τον καλό χαρακτήρα του, μιλώντας στο Iefimerida και μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, τον χαρακτηρίζουν ως ένα «άγιο παιδί».

Η απόφαση του χωρισμού που οδήγησε στην αυτοκτονία


Η απόφαση της συζύγου του -με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά-, και σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε τις προηγούμενες μέρες να χωρίσουν, ήταν ένα βαρύ φορτίο που ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να σηκώσει.

Έτσι, την Τρίτη έφυγε από το σπίτι στο οποίο έμεναν όλοι μαζί, χωρίς να έχει πει σε κανέναν τι επρόκειτο να κάνει.

Στην προσπάθεια του ωστόσο να αλλάξει γνώμη στην σύζυγό του, φέρεται να της έκανε βίντεοκλήση.

Κατά την διάρκεια αυτής, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, της ζητούσε επίμονα να μην χωρίσουν, φτάνοντας στο σημείο να της δείξει και το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο και είχε μαζί του.

Όταν τερμάτισε την βιντεοκλήση και ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου δυο χιλιομέτρων από το σπίτι τους, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η σύζυγός του ήταν εκείνη που καλούσε επίμονα το «100», με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι συνάδελφοί του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες έτσι ώστε να τον εντοπίσουν.

Ωστόσο, όταν κατάφεραν να τον βρουν, σε ρέμα της περιοχής, ήταν πλέον αργά.

Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς, ούτε φίλοι, ούτε όμως και συνάδελφοί του είχαν καταλάβει το παραμικρό.

Ο αυτόχειρας αστυνομικός δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι, έτσι ώστε να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον συναναστρέφονταν.

Παράλληλα, δεν υπάρχουν αναφορές για τσακωμούς μεταξύ του ζευγαριού, τουλάχιστον που να ήταν γνωστοί και να έχουν ενημερωθεί μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί.

Η σύζυγός του ωστόσο, πέρα από κάποια λόγια που είπε αρχικά στους αστυνομικούς, φέρεται να μην έχει δώσει λεπτομερή κατάθεση καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ