Κοινωνία

Θάνατος 19χρονου στη Χαλκιδική: Έκθεση-κόλαφος στο φως! Ακατάλληλο αλλά… πιστοποιημένο το μοιραίο λούνα παρκ

Πρόκειται για τον μηχανικό, που φέρεται να είχε υπογράψει τις υπεύθυνες δηλώσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το δυστύχημα του Πευκοχωρίου
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σιντικής Σερρών πέρσι και πρόπερσι έκριναν ακατάλληλα τα μηχανήματα του λούνα παρκ στο πανηγύρι του Σιδηροκάστρου, τα οποία όμως είχε κρίνει κατάλληλα ιδιώτης μηχανικός, ο οποίος είναι ο ίδιος, που έκρινε πως είναι κατάλληλα και τα μηχανήματα του λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 19χρονου.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Καντούρης στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, πρόκειται για τον μηχανικό, που φέρεται να είχε υπογράψει τις υπεύθυνες δηλώσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το δυστύχημα του Πευκοχωρίου.

Ο ίδιος, βέβαια, σε δήλωση, που έκανε φέρεται να αμφισβητεί τη γνησιότητα των συγκεκριμένων εγγράφων. Ωστόσο,υπεύθυνες δηλώσεις του ίδιου προσώπου υπάρχουν στην άδεια, που έδωσε ο δήμος για το πανηγύρι της Αγίας Ζώνης στο Σιδηρόκαστρο πέρσι και πρόπερσι παρ’ ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έκριναν ότι το λούνα παρκ είναι ακατάλληλο, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο νυν δήμαρχος Σιντικής, Γιώργος Τάτσιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ