Κοινωνία

Ηράκλειο: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Ελληνοκαναδό που ξυπολήθηκε άγρια έξω από μπαρ

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο μέσα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. Σε αυτό το νοσκομείο νοσηλεύτηκε για 15 μέρες ο 49χρονος Ελληνοκαναδός, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα 5 Κρητικών, έξω από μπαρ.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι πέντε νταήδες Κρητικοί ξυλοκόπησαν δίχως έλεος τον 49χρονο, που βρισκόταν στο Ηράκλειο με την οικογένειά του για διακοπές. Και όλα αυτά για μια παρεξήγηση, αφού κάποιος εξ αυτών έκαψε με το τσιγάρο του το θύμα.

Το θύμα, με συντριπτικά κατάγματα σε τρία σημεία του κρανίου του κινδυνεύει ακόμη να χάσει την όραση από το αριστερό μάτι. Δύο από τους δράστες της επίθεσης, ηλικίας 31 και 32 ετών, παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές. Εμφανίστηκαν χωρίς να κρύβουν το πρόσωπό τους ή τις χειροπέδες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα απολογηθούν το Σάββατο.

Οι υπόλοιποι τρεις δράστες ακόμη αναζητούνται. Όλοι έφυγαν από το σημείο της επίθεσης και ο Ελληνοκαναδός μεταφέρθηκε σε ημιθανή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί που κούραραν τον 49χρονο στο Βενιζέλειο, προχώρησαν στις παρακάτω ιατρικές πράξεις στην τηλεόραση του Mega: 

Υπεβλήθη σε τραχειοστομία,
Ανάταξη καταγμάτων προσώπου,
Τοποθετήθηκαν 34 βίδες τιτανίου,
Επίσης χρησιμοποιήθηκαν άλλες 4 βίδες διαγναθικής ακινητοποίησης,
Τοποθετήθηκαν 8 πλάκες τιτανίου και πλέγματα τιτανίου,
Πραγματοποιήθηκε πλαστική αποκατάσταση απώλειας δέρματος στο μέτωπο.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ