Κοινωνία

Αναστάτωση στην Κρήτη: Άγνωστος πήρε αγκαλιά 12χρονη μέσα στη θάλασσα - Συνελήφθη

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) στην παραλία του Κόκκινου Πύργου της Κρήτης όταν ένας άγνωστος άνδραςανασήκωσε ξαφνικά στα χέρια του και πήρε αγκαλιά μια 12χρονη, μέσα στη θάλασσα.

Η 12χρονη είχε πάει από νωρίς στη θάλασσα με τους γονείς και τα αδέρφια της. Το κοριτσάκι, όπως όλα τα παιδιά, έμπαινε και έβγαινε στο νερό, έκανε μακροβούτια και έπαιζε.

Μετά από ένα μακροβούτι, σύμφωνα με το cretalive.gr, και ενώ είχε ακόμα κλειστά τα μάτια του, ένιωσε κάποιον να το ανασηκώνει στα χέρια του. Είδε έναν άγνωστο άνδρα, μελαχρινό, όπως περιέγραψε, να την έχει πάρει αγκαλιά. Με το ένα χέρι την κρατούσε από την πλάτη, με το άλλο από τα πόδια, κάτω από τα γόνατα.

Ο άγνωστος είπε «γεια» στο κοριτσάκι και του χαμογέλασε, όπως αναφέρεται. Το παιδί σοκαρίστηκε και εκμεταλλευόμενο την παρουσία λουόμενης που κάτι είπε στον άγνωστο άνδρα, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την παραλία όπου είπε στους οικείους του τι είχε γίνει, βάζοντας τα κλάματα. Αμέσως μετά, επικράτησε αναστάτωση αλλά και ένταση.

Το παιδί περιέγραψε ότι αφενός ένιωσε άβολα, αφετέρου ότι φοβήθηκε. Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν 30χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Κρήτη. Ο νεαρός άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «πειράξει» το παιδί, όπως του αποδίδεται. Ανέφερε ότι είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών που βρίσκονται στην πατρίδα του και τους στέλνει χρήματα και ότι αν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί, δεν θα επέλεγε να το κάνει σε μία παραλία γεμάτη κόσμο.

Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ