Κοινωνία

Εργολάβος ο 61χρονος που εντοπίστηκε σε φρεάτιο ανελκυστήρα στη Θεσσαλονίκη - Κάλεσε ο ίδιος την Άμεση Δράση

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε σε φρεάτιο ανελκυστήρα νεοανεγειρόμενης οικοδομής, στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, ο 61χρονος εργολάβος που τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα πρωί Δευτέρας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η αστυνομία έφτασε στη συμβολή των οδών Θ. Λίτσα και Αρχιμήδους, έπειτα από τηλεφώνημα του 61χρονου στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν με τη βία τα χρήματα που κατείχε και ύστερα τον έριξαν στο φρεάτιο.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το θύμα τραυματισμένο στο υπόγειο του φρεατίου, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου ο 61χρονος να ανασυρθεί και να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σημείο και της αυτοψίας που έγινε στο φρεάτιο, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, δύο τσάντες, εκ των οποίων η μία περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, κάρτες, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα του παθόντος. Στη δεύτερη τσάντα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία συσκευή αναγνώρισης πλαστών χαρτονομισμάτων με τη χρήση blacklight και χαρτάκια από τραπεζικές δεσμίδες χαρτονομισμάτων κενές χρημάτων. Όμοιες δεσμίδες εντοπίστηκαν και στο χώρο του υπογείου. Επιπλέον, στον αύλειο χώρο της μεζονέτας, βρέθηκε ασφαλισμένο το φορτηγό ιδιοκτησίας της εταιρείας του θύματος, ο οποίος δραστηριοποιείται στις κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων.

Υπενθυμίζεται ότι o 61χρονος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλειας Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να φτάσουν στη λύση του γρίφου της υπόθεσης, η οποία ερευνάται ως ληστεία.

Μέχρι στιγμής, ήταν αδύνατον το θύμα να καταθέσει και να δώσει πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβη κι αν πράγματι του αφαιρέθηκε κάποιο χρηματικό ποσό, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν το επιτρέπει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ