Κοινωνία

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μετά τη βραδιά στα λευκά το “Nigerian Party”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παντρευτεί αύριο (01/09/24) τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino της Πύλου και οι εορτασμοί θα συνεχιστούν σήμερα με το Nigerian Party, εν μέσω προβλέψεων για βροχή στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα περιλαμβάνει ένα πάρτι, το οποίο και θα είναι εμπνευσμένο από τη χώρα καταγωγής του “Greek Freak”, τη Νιγηρία, με παραδοσιακές ενδυμασίες και διάφορα σχετικά έθιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Nigerian Party αναμένεται να δώσουν το “παρών” και πολλοί ακόμη διάσημοι καλεσμένοι, καθώς στην Πύλο περιμένουν πια τον Λεμπρόν Τζέιμς, τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ εκεί βρίσκεται ήδη ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, με την οικογένειά του.

Οι εκδηλώσεις για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν πάντως χθες, με ένα White Party, στο οποίο όλοι οι καλεσμένοι, αλλά και το ζευγάρι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Η τελετή του γάμου θα “κλείσει” το τριήμερο πάρτι στο Costa Navarino την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

gaidaros-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Βούιξε ο ουκρανικός τύπος με την εμφάνιση γαϊδάρων στον ρωσικό στρατό - Ποιος είναι ο λόγος που μεταφέρθηκαν στο μέτωπο γαϊδουράκια και άλογα με εντολή Μόσχας (Βίντεο)

Ρώσος αντιστράτηγος έδωσε μία εξήγηση, ωστόσο οι Ουκρανοί έχουν πεθάνει στα γέλια
Ένοπλες Συρράξεις 0

Πνίγηκε στο αίμα η ουκρανική επίθεση! Οι Ρώσοι ήξεραν και τους περίμεναν με στόχο την εξόντωση Τριών Ταξιαρχιών του Κιέβου (Βίντεο)

Διακόσιοι νεκροί ο πρώτος απολογισμός για τους Ουκρανούς στρατιώτες- Η Μόσχα έριξε αμέσως πάνω τους έμπειρες μονάδες...