Κοινωνία

Ξάνθη: 4 ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπές και προσπάθεια κλοπής καυσίμων – Στη δικαιοσύνη και οι μητέρες τους

Αποφασισμένοι να κλέψουν, ακόμη κι αν χρειαζόταν να φτάσουν σε συμπλοκή, ήταν τέσσερις ανήλικοι Έλληνες οι οποίοι έκλεψαν διάφορα προϊόντα από ένα κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης και, στη συνέχεια, επιχείρησαν να «ρουφήξουν» καύσιμα από το ντεπόζιτο ενός δικύκλου. 

Οι δράστες, δυο από τους οποίους είναι αδέλφια, εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα που παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ στην κατοχή του ενός ανήλικου κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά. 

Οι τρεις ανήλικοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης μαζί με τις δυο μητέρες τους οι οποίες συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

Έκλεψε τρεις φορές το ίδιο ιατρείο

Κάθε τρεις ημέρες εισέβαλε στο ίδιο ιατρείο στην Καλαμάτα ένας 34χρονος Έλληνας, αλλά μετά την τρίτη και τελευταία κλοπή χρηματικού ποσού το μεσημέρι της Πέμπτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας είχε ξαφρίσει χρήματα από το ίδιο ιατρείο και στις 20 και 23 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ