Κοινωνία

Έπαιρνε αγωγή ο 60χρονος γιατρός που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην Πρέβεζα

Την αυτοχειρία επικαλούνται ως πιθανότερη αιτία θανάτου του γιατρού που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην Πρέβεζα χθες Κυριακή.

Πρόκειται για γνωστό 60χρονο γιατρό της Πρέβεζας, ο οποίος πιθανολογείται πως ήταν μέρες νεκρός στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, χθες το μεσημέρι ένας περίοικος της γειτονιάς όπου διέμενε ο γιατρός, κάλεσε την αστυνομία επειδή έβγαινε μία έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμά του.

Στο σημείο κατευθύνθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας. Μπήκαν με την βοήθεια κλειδαρά και βρήκαν τον άνθρωπο νεκρό.

Αυτό που αντίκρισαν ήταν τον 60χρονο με ένα τραύμα στον λαιμό του και πιθανολογείται ότι  τραυματίστηκε θανάσιμα με ένα νυστέρι, που βρέθηκε δίπλα στη σορό του.

Ο 60χρονος επιστήμονας, που έμενε μόνος του στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.g, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και λάμβανε σχετική αγωγή.

Οι Αρχές «βλέπουν» αυτοχειρία πίσω από την τραγωδία, καθώς δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, από την οποία θα προκύψει και τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...