Κοινωνία

Τουρίστας από τα Σκόπια ο 55χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Κιλκίς

Το σοκαριστικό τροχαίο στο Κιλκίς προκάλεσε το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων που μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Ένας 55χρονος από τα Σκόπια έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα (25-08-2024) στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη Ελληνίδα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του πρώτου οχήματος, ενώ από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκαν με τραύματα η οδηγός, ένας 38χρονος και δύο ανήλικα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι τραυματίες δε διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...