Κοινωνία

Έσφαζαν ζώα στο Ηράκλειο παρά την απαγόρευση λόγω της πανώλης των αιγοπροβάτων

47χρονος Έλληνας  παραβίαζε όλους τους κανόνες υγιεινής καθώς είχε μετατρέψει σε σφαγείο υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο με σκοπό να σφάζει ζώα που του είχε παραδώσει 61χρονος κτηνοτρόφος, παραβιάζοντας την απαγόρευση λόγω της πανώλης.

Ο 47χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. που έκαναν αιφνιδιαστικό στο υπαίθριο σφαγείο, το πρωί της Παρασκευής, και βρήκαν στον αποθηκευτικό χώρο σφάγια συνολικού βάρους 190 κιλών από δέκα αιγοπρόβατα για τα οποία δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα παραστατικά έγγραφα και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση των αστυνομικών του Β΄ τμήματος, ο 61χρονος ιδιοκτήτης των ζώων του τα είχε παραδώσει για να προβεί στη σφαγή κι έτσι συνελήφθη και αυτός. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις των μέτρων πρόληψης κατά των ασθενειών και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...