Κοινωνία

Εκρηκτική εξάπλωση της ενδοοικογενειακής βίας στις Ένοπλες Δυνάμεις: 3 νέα περιστατικά με στελέχη του στρατού στον Έβρο

Εκρηκτικές διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας, σε όλη τη χώρα μη αφήνοντας ανεπηρέαστες και τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου τρία νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη του Στρατού.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, δύο Επαγγελματίες Οπλίτες και ένας Εθελοντής Μακράς Θητείας, κατηγορήθηκαν για διαπληκτισμό, απειλή και διατάραξη οικογενειακής ειρήνης.

Σύμφωνα με το και ranosgr.com τον Ηλία Προύφα, στην πρώτη περίπτωση ΕΠΟΠ κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του για απειλή και μετά τη σύλληψή του στα πλαίσια του αυτόφωρου αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά και αυτή ΕΠΟΠ, ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς μετά από καταγγελία από την κοπέλα του και αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τέλος όσον αφορά τον ΕΜΘ κατηγορήθηκε για διατάραξη οικογενειακής ειρήνης και αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Και στις τρεις περιπτώσεις έχει επιληφθεί η στρατιωτική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...