Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πιερία - Νέο περιστατικό σε Λούνα Παρκ: Βόλτα σε τρενάκι... του τρόμου κατέληξε σε τραυματισμό 6χρονου – Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος και ο χειριστής

Σε «τρενάκι του τρόμου» εξελίχθηκε η βόλτα ενός εξάχρονου σε λούνα παρκ στην Πιερία, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ επέβαινε σε αυτό.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, στον οποίο μίλησε η μητέρα του αγοριού, ο 6χρονος είχε επισκεφθεί το λούνα παρκ με την οικογένειά του στις 12 Αυγούστου. Ζήτησε από την μητέρα του να ανέβει στο τρενάκι, στο οποίο μάλιστα, όταν επιχείρησε να δεθεί με τη ζώνη του, ο χειριστής του είπε πως «δεν χρειάζεται».


«Μετά από λίγες περιστροφές που έκανε το τρενάκι ακινητοποιήθηκε. Ήρθε σε λίγο ο χειριστής, το έθεσε σε λειτουργία και ξεκίνησε το βαγόνι που ήταν ο γιος μου να βγάζει σπίθες από τις ρόδες κάτω…», είπε η μητέρα του αγοριού.

«Διένυσε λίγα μέτρα και εκτροχιάστηκε μόνο το βαγόνι του γιου μου. Έπεσε προς τα προστατευτικά κιγγκλιδώματα, τα παρέσυρε και εκείνα και γύρισε στο πλάι και προς τα κάτω το βαγόνι. Το παιδί μου είναι μικρό. Ευτυχώς κρατήθηκε μόνος του από το σίδερο και δεν έφυγε από το τρενάκι. Θα μπορούσε να είχε φύγει και να είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος. Χτύπησε λίγο το χεράκι του» τόνισε η μητέρα του 6χρονου.

Σημειώνεται πως η οικογένεια κατέθεσε μήνυση εναντίον της επιχείρησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι γονείς μετέφεραν το παιδάκι στο κέντρο υγείας Λιτοχώρου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την καταγγελία, συνελήφθησαν, η 78χρονη υπεύθυνη του λούνα παρκ και ο 51χρονος χειριστής του παιχνιδιού. Σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση. 

Για την υπόθεση διορίστηκε πραγματογνώμονας και αναμένονται τα αποτελέσματα από την έρευνά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ