Κοινωνία

Άρτα: Πνίγηκε 62χρονος στην παραλία του Μενιδίου - Σκηνές πανικού όταν εντοπίστηκε το σώμα του

Ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στην Άρτα, με τις προσπάθειες που ακολούθησαν για να επανέλθει στη ζωή, να μην έχουν αποτέλεσμα. Τραγωδία στην παραλία του Μενιδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου, περιμένουν οι στενοί συγγενείς του 62χρονου, που πνίγηκε στην παραλία του Μενιδίου στην Άρτα. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν λουόμενοι και τον έβγαλαν στην ακτή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ που με την χρήση απινιδωτή προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

Η νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 62χρονου. Το Μενίδι βρίσκεται στα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, στη βορειοανατολική πλευρά του Αμβρακικού κόλπου σε υψόμετρο 10 μέτρων. Απέχει περίπου 25 χλμ. από την Αμφιλοχία, 68 χλμ. από το Αγρίνιο και 19 χλμ. από την Άρτα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...