Κοινωνία

Θρίλερ στη Μαγνησία: Στον 49χρονο που ήταν αγνοούμενος από τον Απρίλιο ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Πτελεό

Ένα τατουάζ έλυσε το μυστήριο και επιβεβαίωσε τους φόβους συγγενών του 49χρονου. Ο Γιάννης Καραμπάτσης ήταν αγνοούμενος στη Μαγνησία, από τον Απρίλιο του 2024. Η σορός του εντοπίστηκε δεμένη στην περιοχή Πτελεός.

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε το πρωί σε δύσβατο σημείο του χωριού Πτελεός στη Μαγνησία. Όπως μετέδωσε το Mega, η σορός του άνδρα ταυτοποιήθηκε από ένα τατουάζ στην πλάτη και όπως διαπιστώθηκε ανήκει στον 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Απρίλιο του 2024. Η σορός ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης δεμένη χειροπόδαρα.

Η οικογένεια του 49χρονου έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο ενώ την Δευτέρα 19 Αυγούστου, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στη σκέψη, πως έχουν να κάνουν με δολοφονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε στα gegonota.news ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία. «Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο» είπε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Γιάννης Καραμπάτσης έμενε μόνος του εδώ και χρόνια στον μικρό παραθαλάσσιο οικισμό της περιοχής. Στο σπίτι του, το παράθυρο βρέθηκε ανοικτό, το ραδιόφωνο να παίζει, το φως αναμμένο. Το μπουφάν του με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα εκτός του κινητού του, εντοπίστηκαν στο ελαιοτριβείο της περιοχής. Το κινητό του ήταν και παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες, κληρονόμησε μερικά χρήματα. Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ