Κοινωνία

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η κοπέλα

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου στα Χανιά, Γιώργος Μπέας για το τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στον ΒΟΑΚ, «η κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένη με κρανιογκεφαλικές κακώσεις σε πολύ σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της. Οι ηλικίες των παιδιών που σκοτώθηκαν και της κοπέλας είναι από 18 μέχρι 21 ετών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα 4 νεαρά άτομα επέστρεφαν από δουλειά ενώ το τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί του Σαββάτου (17/08/2024), όταν ένα από τα δυο οχήματα έχασε την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να προκληθεί το θανατηφόρο τροχαίο.

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (17/08/2024) στον ΒΟΑΚ στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 αγόρια και ένα κορίτσι) συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τουριστικό βαν.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου, ενώ τα άλλα τρία άτομα να εγκλωβιστούν σε αυτό.

Από τους τρεις που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο, ο ένας ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι άλλοι δυο (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στα Χανιά.

Εκεί δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και ο τρίτος νεαρός, ενώ η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όσον αφορά τους επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

«Το αμάξι είχε γίνει κομμάτια»

Στο newsit.gr μίλησε ένας οδηγός νταλίκας, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά.

Όπως τόνισε «αυτό που είδα εγώ ήταν ένα μίνι μπας που είχε μέσα τουρίστες, τον οδηγό το οποίο είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο και ένα αμάξι το οποίο είχε γίνει κομμάτια.  

Τα δύο άτομα που καθόντουσαν πίσω δεν φορούσαν ζώνη, ο ένας βρέθηκε από έξω, ασθενοφόρα πάρα πολλά στο σημείο, ο δρόμος είχε μπλοκάρει. Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ο θόρυβος που άκουσα έντονος.

Ο ένας επιβάτης που καθότανε πίσω και δεν φορούσε ζώνη πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο. Άκουσα εκεί στο σημείο που βρισκόμουν, ότι και το δεύτερο άτομο που καθότανε πίσω δεν φορούσε ούτε αυτό ζώνη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ