Κοινωνία

Ηράκλειο: Εκκενώθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Δυο Αοράκια εξαιτίας ζημιάς σε μετασχηματιστή

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Ηράκλειο λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού, Δυο Αοράκια.

Σύμφωνα με το neakriti, καπνοί άρχισαν να αναδύονται, ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας, και το Κλειστό εκκενώθηκε άμεσα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ η Δημοτική Αρχή κινητοποιήθηκε άμεσα. Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε σειρά επικοινωνιών, ενώ ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαπάκης βρέθηκε στο Κλειστό μαζί με ηλεκτρολόγο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Ηράκλειο: Μεταφέρθηκε σε άλλο γήπεδο η εθνική Ισπανίας που πραγματοποιούσε προπόνηση


Εκείνη την ώρα, η ομάδα της Ισπανίας βρισκόταν σε προπόνηση, η οποία διακόπηκε και μεταφέρθηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, όπου συνεχίζεται κανονικά. Η βλάβη αναμένεται να επιδιορθωθεί σύντομα, και οι προγραμματισμένοι αγώνες για το Ευρωμπάσκετ Παίδων θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός, όπως αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου. εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση, εξασφαλίζοντας την ομαλή αντιμετώπιση του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ