Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες επανηλεκτροδότησης στις πυρόπληκτες περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο μέσης τάσης, στο βασικό δηλαδή κορμό ηλεκτροδότησης, σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές.

Σήμερα συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο δίκτυο μέσης τάσης στην περιοχή Νταού Πεντέλης- όπου είχαν προκληθεί και οι περισσότερες ζημιές από τις πυρκαγιές - και οι οποίες ολοκληρώνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο εξής όλο το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ θα εργαστεί για την αποκατάσταση ζημιών στη χαμηλή τάση για την επανηλεκτροδότηση των περίπου 400 πελατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε όλες τις περιοχές που έπληξαν οι πυρκαγιές.

Υπενθυμίζεται και πάλι πως για την ασφαλή τους επανηλεκτροδότηση, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν προσεκτικά την ορθή και ασφαλή λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρικών τους εγκαταστάσεων. Ειδικά για τα κτίρια ή οικίες που έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά, η επανασύνδεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά από την έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), που θα πρέπει να υποβληθεί προηγουμένως στην Εταιρία μας.

Η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί θερμά όλο το τεχνικό προσωπικό και τους συνεργάτες, για την άμεση και ταχύτατη ανταπόκρισή τους στην αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο από τις φωτιές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ