Κοινωνία

Σεπόλια: Ελληνίδα από την Αρμενία η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με 40 συσκευασίες κοκαΐνης

Είχε τις συσκευασίες επιμελώς κρυμμένες στο όχημά της ενώ έφερε και ζυγαριά ακριβείας - Εντοπίστηκε μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

 

Δικηγόρος Αθηνών ετών 29 είναι η νεαρή η οποία συνελήφθη από την ΕΛΑΣ σε έλεγχο στο κέντρο της Αθήνας γιατί βρέθηκε να έχει κρυμμένες στο όχημά της 40 συσκευασίες με κοκαΐνη.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει καταγωγή από την Αρμενία ωστόσο είναι ημεδαπή, έφερε μαζί της στο όχημά της και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τη γυναίκα λίγο πριν από 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα.

Η 29χρονη συνελήφθη και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ

«Αναφέρεται ότι, την 00:50’ ώρα της 14-08-2024, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν. κατελήφθη η δράστις, επαγγέλματος δικηγόρος, να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σαράντα (40) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους -33,8- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• Κοκαΐνη βάρους -33,8- γραμμαρίων
• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Μία ζυγαριά ακριβείας

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 14-08-2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ