Κοινωνία

Στον εισαγγελέα Σύρου οι 11 συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα

Στον εισαγγελέα της Σύρου πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη μετά τις 3 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες που συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου, εξαιτίας του χθεσινού επεισοδίου που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο «Super Express» που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στο λιμεναρχείο προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες του πλοίου, εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά

Τα 3 άτομα από τα 14 ήταν ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαπληκτισμός φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολλή φασαρία.

Μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα το πλοίο «Super Express» να επιστρέψει  στο λιμάνι της Τήνου.

Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θήρα-Ίο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Ραφήνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...