Κοινωνία

Μακελειό στον Άλιμο: Βγήκαν όπλα σε πάρκινγκ αλυσίδας fast food -Απείλησαν 24χρονο κατόπιν διένεξης

Χθες βράδυ Τρίτης βγήκαν όπλα σε κεντρικό σημείο του Αλίμου, στο πάρκινγκ των McDonald's.

Προηγήθηκε διένεξη μεταξύ των επιβαινόντων ενός αυτοκινήτου και ενός 24χρονου, τον οποίο απείλησαν με ένα όπλο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ξεκίνησαν τις έρευνες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, προχωρώντας στην προσαγωγή τριών ατόμων ηλικίας 22 και 23 ετών.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Εκεί μετέβη και το θύμα όπου αναγνώρισε τον 23χρονο ως το άτομο που τον απείλησε με το όπλο. Στο σακίδιο του μάλιστα βρέθηκαν 2 όπλα τύπου ρέπλικα, ένα πιστόλι και ένα τυφέκιο. Μάλιστα ο 23χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την χρονική στιγμή που ήταν στο τμήμα ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη εκ των τριών καθώς στο όχημα εντοπίστηκαν και ναρκωτικά και συγκεκριμένα 10,97 γραμμάτια κάνναβης, ενώ για τον έναν εκ των δυο 22χρονων δεν προέκυψε συμμετοχή με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...