Κοινωνία

Ράχες: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που συμμετείχε στην άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφυλακίστηκε ένας εκ των πέντε που συνελήφθησαν για τηναιματηρή συμπλοκή στις Ράχες, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Αυγούστου. 

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Lamia Report, πρόκειται για έναν 26χρονο από τη Λαμία, ο οποίος ανήκε στην παρέα που επιτέθηκε εκείνη την ημέρα σε μια ομάδα νεαρών από τη Στυλίδα, στην παραλία των Ραχών. 

Ο 26χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, από κοινού, η οποία έχει σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο, η οποία μάλιστα έγινε σε τόπο και χρόνο που δεν υπήρχε κάποια αθλητική εκδήλωση και η οποία τελέστηκε με χρήση αντικειμένων που μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην περιοχή ήταν μόνο για λόγους διασκέδασης. Ωστόσο δεν έπεισε τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του 26χρονου από τη Λαμία.

Αύριο Τετάρτη στις 10:30 το πρωί απολογείται ο ανήλικος της παρέας, 17χρονος από τη Λαμία και στις 12:00 το μεσημέρι ένας 19χρονος από τη Θεσσαλονίκη, που επίσης συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, επίσης 19χρονοι από τη Θεσσαλονίκη, έχουν λάβει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή (16/8).

Τι γνωρίζουμε για τη συμπλόκή στις Ράχες


Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πέντε άτομα ήθελαν να προκαλέσουν φασαρία και ρωτούσαν νεαρούς από άλλες παρέες για την ομάδα τους. Οι δυο από τους πέντε νεαρούς «νταήδες» είναι από την περιοχή. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη.

Τα ξημερώματα, η παρέα βρισκόταν σε γνωστά bar στις Ράχες και είχε φραστικό επεισόδιο με άλλη παρέα νεαρών από τη Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5:00 το πρωί, οι δύο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο. Την ώρα που η παρέα από τη Στυλίδα περπατούσε προς το αυτοκίνητό της, οι νταήδες κινούνταν με μια μαύρη Mercedes.

Ξαφνικά σταμάτησαν το αυτοκίνητο και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στην άλλη παρέα με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

Τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Ξεκάθαρα σε οπαδικά κίνητρα αποδίδει η αστυνομία την επίθεση που δέχτηκε παρέα νεαρών τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλία Ραχών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...