Κοινωνία

Μεγάλη φωτιά στο Πήλιο - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και στο Κλιμάκιο της Αργαλαστής για πυρκαγιά σε δασική έκταση που ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 4.30 το απόγευμα της Τρίτης (13/8) στον Πλατανιά.

Ειδικότερα, η φωτιά φέρεται να ξέσπασε από αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr.

Ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός έκανε αίτηση για άμεση αποστολή εναέριων μέσων, προκειμένου να κάνουν ρίψεις νερού στις εστίες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 10 άνδρες με πέντε οχήματα από τον Βόλο και αυτή τη στιγμή κατευθύνονται προς το Νότιο Πήλιο.

Παράλληλα όλη η δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής έχει σπεύσει στο σημείο της φωτιάς, με τους πυροσβέστες να έχουν πέσει στη μάχη της κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Πληροφορίες για σύλληψη Ουκρανού Γερουσιαστή ενώ έχουμε μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρδένες Νο2-Ρωσικό ΜΜΕ: Εκατό Γάλλοι μισθοφόροι εξοντώθηκαν μέχρις ενός-Ρώσος Στρατηγός Ιβασώφ: “Η Wagner θα ξεπληρώσει τον θάνατο των δικών μας”

Οι Ουκρανοί δεν είναι πλέον σε θέση να προελάσουν και οποιεσδήποτε απόπειρες τους ματαιώνονται μαζικά από το ρωσικό...