Κοινωνία

Δραματικές ώρες στη Β. Αττική: Κάηκε ολοσχερώς το κλειστό της Νέας Πεντέλης

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε χθες (11/8) στον Βαρνάβα καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων πολλές περιοχές της Αττικής έχουν πληγεί, με τους πυροσβέστες να δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά έφτασε στη Νέα Πεντέλη και τύλιξε στις φλόγες κατοικίες αλλά και το κλειστό γήπεδο της Πεντέλης. Στην περιοχή καταφθάνουν ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν πολίτες σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="eexbs1bleejqbse" data-playlist-id="v-d3dyivc08wbl"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Νέα Πεντέλη: Κάτοικοι με μάνικες στα χέρια, πυροσβέστες πηδούν μάντρες - Όλοι μάχονται για να σώσουν ένα σπίτι","description":"Καίγονται σπίτια σε Νέα Πεντέλη και Πάτημα Βριλησσίων. ","thumbnailUrl":"https://imthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyNC8wOC8xMi8xMy8yMl81NF82NmJhMGNhZTlkM2Y0LmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT7M3S","uploadDate":"2024-08-12T13:25:40.000Z","contentUrl":"https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/8948e2/v-d3dyivc08wbl.mp4","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-d3dyivc08wbl","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Ένα από τα κτίρια τα οποία παραδόθηκαν στις φλόγες είναι και το νέο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που ακολουθούν οι φλόγες τύλιξαν πρώτα την ξύλινη οροφή του γηπέδου, δεδομένου πως η περιοχή γύρω από το γήπεδο έχει πυκνή βλάστηση, κατά κύριο λόγο αποτελούμενη από πεύκα.

Το κλειστό γήπεδο της Πεντέλης είναι από τα πιο σύγχρονα κλειστά γήπεδα, καθώς είναι εξοπλισμένο με παρκέ τελευταίας τεχνολογίας, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πλήρες σύστημα φωτισμού με προβολείς LED, κλιματισμό και ηχητική εγκατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ