Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο: 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από καυγά σε γλέντι

Χάθηκε ξανά ο έλεγχος σε κρητικό γλέντι στο Ηράκλειο καθώς 50χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μετά από καυγά.

Ακόμα ένα κρητικό γλέντι στο Ηράκλειο βάφτηκε με αίμα και ολοκληρώθηκε με περιπολικά της αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο, να φτάνουν στο σημείο. 50χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και παρέμεινε για νοσηλεία μέχρι να συνέλθει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive.gr, το περιστατικό έγινε σε γλέντι σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο οποίο έπαιζαν μουσική, γνωστοί Kρητικοί καλλιτέχνες. 

Kάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, άτομα από τον οικισμό του Σκινιά πιάστηκαν στα χέρια με άτομα από το Δεμάτι. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καταγράφηκαν απίστευτες σκηνές βίας, μέχρι οι ψυχραιμότεροι να καταφέρουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι αποτέλεσμα του καυγά ήταν τουλάχιστον ένας άνδρας, 50 ετών, να καταλήξει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, ήταν τέτοια η κατάστασή του όταν παρελήφθη από το χώρο του γλεντιού για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, που πολλοί παριστάμενοι θεώρησαν πως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από τα χτυπήματα.

Ο 50χονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει πάρει εξιτήριο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη η προανάκριση για την υπόθεση, με τις αρχές να προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τόσο ποιοι ενεπλάκησαν στον καυγά όσο και ποια ήταν η αιτία για να καταλήξει έτσι το γλέντι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ