Κοινωνία

60χρονος στη Θεσπρωτία έπεσε και το μαχαίρι που κρατούσε του καρφώθηκε στο αυτί

Χθες απόγευμα Παρασκευής 60χρονος στην Πλαταριά Θεσπρωτίας είχε ατύχημα καθώς τραυματίστηκε στον κήπο του σπιτιού του. Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας έπεσε, με αποτέλεσμα μαχαίρι που κρατούσε να καρφωθεί στο αυτί του και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ταξί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας. Στη συνέχεια, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου και νοσηλεύεται.

Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο, τρία περιπολικά της αστυνομίας συνόδευσαν το ασθενοφόρο, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή μεταφορά μέσω του κέντρου της πόλης.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...