Κοινωνία

Καταδίωξη για Έλληνα που έφερνε ηρωίνη από τη Βουλγαρία

Κινηματογραφική εξέλιξη είχε επιχείρηση που έστησαν σε περιοχή της Ροδόπης οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από την Ξάνθη με σκοπό να συλλάβουν Έλληνα, που εισήγαγε από την Βουλγαρία ποσότητες ηρωίνης και τις διακινούσε σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και της Αθήνας.

Όταν ο δράστης αντιλήφθηκε ότι του είχαν στήσει μπλόκο, το απόγευμα της Τετάρτης, προσπάθησε να διαφύγει με την μοτοσικλέτα του ενώ ταυτόχρονα πέταξε στο οδόστρωμα μια συσκευασία με το παράνομο εμπόρευμά του. Όταν οι αστυνομικοί του έκλεισαν τον δρόμο εμποδίζοντάς τον να διαφύγει, εκείνος αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη όμως τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην συσκευασία που είχε πετάξει και σε άλλη μια που εντοπίστηκε στην κατοχή του, βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 273,2 γραμμαρίων που κατασχέθηκε, μαζί με την μοτοσικλέτα. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, απείθεια και αντίσταση και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ