Κοινωνία

59χρονος στη Σκιάθο κρατούσε 18 σκυλιά κάτω από απάνθρωπες συνθήκες

Έρευνα στην ιδιοκτησία ενός 59χρονου στην Σκιάθο προκάλεσαν οι καταγγελίες για κακοποίηση οικόσιτων ζώων που υποβλήθηκαν ε αστυνομικούς του τμήματος του νησιού ενώ πράγματι διαπιστώθηκε ότι συντηρούσε 18 σκύλους ιδιοκτησίας του κάτω από άθλιες συνθήκες.

Ο 59χρονος είχε χτίσει με τσιμεντόλιθους έναν χώρο που είχε διαμορφώσει στο οικόπεδό του, τον είχε σκεπάσει με τσίγκους και τον είχε περιφράξει για να κρατάει μέσα τα σκυλιά, χωρίς να τους παρέχει τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής καθώς ζούσαν μέσα στις ακαθαρσίες τους, ενώ δεν είχε φροντίσει και για την αναγκαία κτηνιατρική περίθαλψή τους αφήνοντάς τα ανεμβολίαστα.

Ο 59χρονος «φιλόζωος» συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ, ενώ στην συνέχεια παραπέμφθηκε και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για μη τήρηση των κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...