Κοινωνία

Τραγωδία με 45χρονο νεκρό σε τροχαίο στον Πύργο: Λάτρης της ταχύτητας ο οδηγός που διαμελίστηκε – Έστηνε γρήγορα αυτοκίνητα

Τραγωδία τα ξημερώματα στον Πύργο με νεκρό έναν 45χρονο από την Ζαχάρω σε τροχαίο, που έγινε λίγο έξω από την πόλη κοντά στην διασταύρωση του Βουνάργου επί της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ζαχάρω, ο τόπος καταγωγής του 45χρονου που διαμελίστηκε στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα. Ο 45χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή ήταν λάτρης της ταχύτητας και έστηνε γρήγορα αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητό του άτυχου 45χρονου ένα BMW Z4 – μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού και τότε αυτός εκτινάχθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε.

Το άψυχο σώμα του βρήκαν οι περίοικοι που άκουσαν τον εκκωφαντικό κρότο του τροχαίου γύρω στις 3:30.

Ο 45χρονος, ιδιαίτερα γνωστός στην Ηλεία για τις δεξιότητές του σε επισκευές αυτοκινήτων και μηχανών, ως επαγγελματίας μηχανικός, εκτινάχθηκε στην κυριολεξία και το σώμα του διαμελίστηκε, ενώ το αυτοκίνητο μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

Ο 45χρονος Γιάννης σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ilialive.gr ήταν γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών. Και μάλιστα ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το επίπεδο της γνώσης που είχε, να στήσει ένα γρήγορο αυτοκίνητο σωστά και να του δώσει τη μέγιστη δύναμη.

Επίσης συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.

Τελευταία είχε εμπλακεί σε δύο ακόμα σοβαρά τροχαία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...