αράχνη
Κοινωνία

Ηλεία: Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ 48χρονος - Τον δάγκωσε αράχνη

Μάχη για τη ζωή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Ηλείας, δίνει ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο 48χρονος πήγε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο μέχρι και εκείνη την ώρα να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τσίμπημα. Μάλιστα νωρίτερα ο ίδιος είχε επισκεφθεί ιδιώτη ορθοπεδικό -καθώς πίστευε ότι οι πόνοι οφείλονται σε κάποιο ζήτημα, με τον ιατρό να τον στέλνει, άμεσα, στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στον 48χρονο δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα του έκαναν εισαγωγή.

Σήμερα το μεσημέρι, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 48χρονος διασωληνώθηκε, και νοσηλεύεται σε σοβαρή -αλλά σταθερή κατάσταση στο “Ανδρέας Παπανδρέου” με το ιατρικό προσωπικό να παίρνει και τις κατάλληλες οδηγίες από το Κέντρο δηλητηριάσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 48χρονος άνδρας -που βρίσκεται στην Ηλεία για διακοπές, , χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει το ζωύφιο που του το προκάλεσε

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...