Κοινωνία

Ρόδος: 28χρονη χτύπησε την πρώην σύντροφό της επειδή χώρισαν

Μια τυχαία συνάντηση έξω από κέντρο διασκέδασης στη Ρόδο εξελίχθηκε σε άγριο μαλλιοτράβηγμα και ξυλοδαρμό μεταξύ δύο γυναικών που είχαν παλιότερα ερωτική σχέση, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν χωρίσει.

Το επεισόδιο συνέβη στο Μανδράκι, όταν άρχισαν να τσακώνονται μια 28χρονη με την 24χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν μέσα στο αυτοκίνητο της πρώτης. Όπως κατήγγειλε η 24χρονη, η πρώην σύντροφός της της επιτέθηκε και την δάγκωσε στα χέρια προκαλώντας της τραύματα, ενώ την έσπρωξε βίαια έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στην 28χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματική βλάβης και την παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...