Κοινωνία

Θλίψη για 32χρονο πυροσβέστη στο Ηράκλειο- Θα ήταν αρχηγός σε εκδρομή στο φαράγγι που βρέθηκε νεκρός

Πενθεί ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου για τον θάνατο του Χριστόφορου Χρηστάκη, του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του creta24.gr, ο 32χρονος ήταν μέλος του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία. Όλοι δηλώνουν συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Χριστόφορου και κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, παλιό και πολύ έμπειρο μέλος που οριζόταν αρχηγός σε πολλές από τις εκδρομές που διοργάνωνε ο σύλλογος.

Τραγική ειρωνεία, στις 11 του μήνα είχε προγραμματιστεί εκδρομή με αρχηγό τον Χριστόφορο Χρηστάκη στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, εκεί όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Το χρονικό της εξαφάνισης του 32χρονου -Εντοπίστηκε νεκρός μετά από ώρες


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 32χρονος βρισκόταν στο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν. Η κοπέλα ενημέρωσε στις 7 περίπου το απόγευμα τις Αρχές, όταν κατάφερε να βρει σήμα στο κινητό της και ενώ είχε φτάσει ήδη στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη.

Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ., δύο ομάδες της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο καθώς και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού με ορειβατικές γνώσεις που αναζητούσαν τον 32χρονο.

Δυστυχώς ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους φίλους του αλλά και το Πυροσβεστικό Σώμα, όπου υπηρετούσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...