Κοινωνία

Αρτέμιδα: Προφυλακιστέος ο φαρμακοποιός που μαχαίρωσε και εκβίασε την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του - Πλέον νιώθουμε ασφάλεια, είπε το θύμα

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε ο 32χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε, χτύπησε και εκβίασε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αρτέμιδα, μπροστά μάλιστα στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στα δικαστήρια βρέθηκε ξανά σήμερα και η 27χρονη που τον κατήγγειλε. Ανάμεσα στις κατηγορίες που βαραίνουν τον 32χρονο είναι οι απειλές και η εκδικητική πορνογραφία. Ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας, την Τρίτη 6/8, και σύμφωνα με το Star, τα αρνήθηκε όλα. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είχε άλλοθι για την ημέρα που τον κατηγορούν. 

«Με την εν διαστάσει σύζυγό μου δεν ζούμε μαζί. Στις 26 Ιουλίου ήμουν στο σπίτι μου στην Αρτέμιδα. Υπάρχει βίντεο που δείχνει ότι εκείνη την ημέρα δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι. Τα χτυπήματα που ισχυρίζεται ότι έχει δεν υπάρχουν στην ιατροδικαστική. Με κατηγορούν ότι ανέβασα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο TikTok για να την εκδικηθώ. Δεν θα μπορούσα να το κάνω, η εφαρμογή δεν το επιτρέπει. 
Δεν έχω σχέση με ουσίες και ούτε θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Το δικαστήριο είχε αφαιρέσει την επιμέλεια από την εν διαστάσει σύζυγο μου στο παρελθόν», υποστήριξε στην απολογία του ο φαρμακοποιός. 

Οι ισχυρισμοί του και όσα είπε για τα γεγονότα που συνέβαιναν τα τελευταία τέσσερα χρονιά αναμεσά σε εκείνον και την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του δεν έπεισαν και έτσι με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας εισαγγελέα ο 32χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Πλέον νιώθουμε ασφάλεια»

Η εξέλιξη έφερε ανακούφιση στην καταγγέλλουσα, η οποία δήλωσε στο Star: «Νιώθω μια ασφάλεια... Και πιο πολύ για τον γιο μου, διότι φοβόμασταν να βγούμε έξω από το σπίτι μου. Πλέον θα είναι ασφαλές το παιδάκι μου, φοβόταν μήπως έρθει ο μπαμπάς και μας χτυπήσει και πάθουμε κάτι κακό. Τώρα τέλειωσαν όλα, δόξα τω Θεώ. Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η 27χρονη είχε πάει, όπως είπε, πολλές φορές στις Αρχές. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ζούσε έναν εφιάλτη με βία, επιθέσεις, απειλές και εκβιασμούς. 

Ο 32χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να επιχείρησε να της ρίξει ευθύνες, κατηγορώντας τη μητέρα του παιδιού του για πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι ούτε καλή μάνα, και πως όλα τα κάνει για να τον εκμεταλλευτεί. 

Από την πλευρά της, η παθούσα απάντησε: «Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αντιθέτως, αυτός με το παιδί δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις, ούτε έπαιξε με το παιδί. Ήταν μονίμως μεθυσμένος, είχε αρχίσει τις ουσίες. Όσα λέει δεν είναι αλήθεια, μας έχει κάνει πολύ κακό και σε μένα και στο παιδί μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ