Κοινωνία

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα»-Οδηγός λεωφορείου στην Κρήτη καθαρίζει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν μέσα (Βίντεο)

Οδηγός λεωφορείου έγινε viral, καθώς πήγε την επιθυμία του να είναι καθαρό το λεωφορείο του σε «άλλο επίπεδο». Σύμφωνα με βίντεο που τραβήχτηκε στο Ελαφονήσι, στην Κρήτη, από τουρίστα, ο εν λόγω οδηγός «ξεσκονίζει» έναν έναν τους επιβάτες που θα καθίσουν στο όχημα.

Αναλυτικότερα, όπως φαίνεται από το βίντεο, τους πλένει τα πόδια με νερό και έπειτα τους πετάει αέρα για να φύγει η άμμος από πάνω τους, τόσο τους ίδιους όσο και τα προσωπικά αντικείμενα που ενδέχεται να μεταφέρουν άμμο και μπορούν να καθαριστούν.

Σίγουρα, πρόκειται για μια μέθοδο που δεν συναντά κανείς συχνά και μάλιστα οι τουρίστες φαίνονται να εκλαμβάνουν την κίνηση του οδηγού με χιούμορ. «Αυτά γίνονται μόνο στη Ελλάδα», σχολιάζει ο τουρίστας που τραβά το βίντεο στη γλώσσα του. Και αναμφίβολα, είναι αρκετά χρήσιμο και για τους τουρίστες, μιας και το Ελαφονήσι είναι μια παραλία αρκετά αμμώδης και δύσκολα κανείς μπορεί να βγάλει μεμιάς όλη την άμμο από πάνω του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...