Κοινωνία

Βανδαλισμοί σε φωτιστικά στην κεντρική πλατεία της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή του Ρεθύμνου: «Σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται στην πλατεία Μικρασιατών, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, εκτόνωσαν την καταστροφική τους διάθεση κάποιοι ασυνείδητοι, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες του περασμένου Σαββατοκύριακου, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολυάριθμων επισκεπτών της πλατεία».

Ειδικότερα, οι δράστες προξένησαν βανδαλισμούς σε φωτιστικά, εγκαταλείποντας εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς έως και ηλεκτροπληξία στους επισκέπτες και όπως επισημαίνεται, κάποιες από τις καταστροφές έγιναν σε φωτιστικά σώματα περιμετρικά της νέας παιδικής χαράς, η οποία κατασκευάστηκε από τον Δήμο και παραδόθηκε στους πολίτες προς χρήση, μόλις πριν λίγες ημέρες.
 

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φθορά στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων που πραγματοποιεί και ο ηλεκτρολόγος της, επιδιόρθωσε άμεσα τη ζημιά.

«Επειδή ωστόσο η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα και αφού, παρά τις εκκλήσεις που απευθύνει κατά καιρούς ο Δήμος για σεβασμό του δημόσιου χώρου τον οποίο απολαμβάνουμε όλοι, οι δράστες φαίνονται αμετάπειστοι, ο Δήμος θα πράξει τα δέοντα ώστε να εντοπιστούν προκειμένου να τους επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία», ενημερώνουν οι αρμόδιοι από πλευράς Δήμου.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...