Κοινωνία

Στα Δικαστήρια ο Ελληνοκαναδός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο– Έδωσε κατάθεση για το περιστατικό

Σήμερα πρωί Δευτέρας, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου Ηρακλείου πέρασε, για να δώσει κατάθεση, ο 49χρονος Ελληνοκαναδός Εμμανουήλ Κακουλάκης, που πριν από 3 εβδομάδες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης.

Ο 49χρονος, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόταν από τη σύντροφο του και τον δικηγόρο του, Μανώλη Τρούλη.

Στο ανακριτικό γραφείο, όπου κλήθηκε για την πρώτη του κατάθεση μετά το περιστατικό, παρέμεινε για περίπου μισή ώρα και έδωσε διευκρινίσεις για το συμβάν και τον βαρύτατο τραυματισμό του από 4 άτομα, τα δύο εκ των οποίων έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται, καθώς σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν σήμερα και αρκετοί συγγενείς του 49χρονου, που έχει καταγωγή από τα Ανώγεια, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να βρεθούν δίπλα στον ίδιο και την οικογένειά του.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...