Κοινωνία

Διδυμότειχο: Σοκάρει η εικόνα από τα χτυπήματα στην 32χρονη

Τρομοκρατημένη, παραμένει, η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών, που για τρεις εβδομάδες έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος την είχε φυλακίσει στο Διδυμότειχο και καθημερινά τη βίαζε και την χτυπούσε.

Η γυναίκα από το Χρυσοχώρι Καβάλας, μουσουλμανικού θρησκεύματος, πήρε εξιτήριο χθες από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν τραυματισμένη ως ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από την περασμένη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμφανώς τρομοκρατημένη με νωπά ακόμη τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της, παραμορφωμένη και συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στην οικογένειά της, τους γονείς και τα πέντε παιδιά της, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. «Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε» δήλωσε η γυναίκα κλαίγοντας και ζητώντας περισσότερη προστασία γιατί δεν νιώθει ασφάλεια ακόμη και με τους γονείς της.

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει τη φρίκη

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 32χρονης αποκαλύπτουν τη φρίκη που έζησε η γυναίκα.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με βάση την οποία η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση, ενώ φαίνεται να έχει δεχτεί χτυπήματα και με ξύλο.

Ενδεικτικό της αγριότητας του 35χρονου δράστη, είναι τα εκτεταμένα τραύματα του θύματος. Η γυναίκα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της το σώμα.

Η 32χρονη, η οποία γνωρίστηκε με τον 35χρονο στο διαδίκτυο, αποφάσισε να πάει στο Διδυμότειχο να τον δει κι από κοντά και κατέληξε να βιώνει ένα πραγματικό μαρτύριο. Την κρατούσε φυλακισμένη, την χτυπούσε, τη βίαζε και φρόντιζε όταν την έβγαζε… βόλτα εκείνη να φοράει γυαλιά ηλίου για να μη φαίνονται οι μώλωπες.

Εκείνος ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς έχει απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών. Μάλιστα είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Πώς ξέφυγε

Η γυναίκα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ξέφυγε από την επίβλεψη του 35χρονου ομόθρησκου συντρόφου της, ενώ περπατούσαν στο δρόμο. Σκαρφάλωσε το προστατευτικό μπαλκόνι υπαίθριας ψησταριάς, ορμώντας σε τραπέζι θαμώνων, ζητώντας τους απεγνωσμένα να την σώσουν.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, τους έλεγε ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή.

Το Αυτόφωρο έχει εκπνεύσει για τον 35χρονο άνδρα χωρίς να έχει εντοπισθεί, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει κλήση από τον Εισαγγελέα στην κατοχή του οποίου βρίσκεται η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ