Κοινωνία

Φρίκη χωρίς τέλος στην Καλαμάτα: O 36χρονος βίαζε την αδερφή του για τουλάχιστον 20 μέρες

Μια κόλαση φέρεται να ζούσε το τελευταίο διάστημα μία 36χρονη στο κέντρο της Καλαμάτας, καθώς κατήγγειλε τον κατά συρροή βιασμό της από τον 35χρονο αδερφό της.

Ο αδερφός της φέρεται να τη βίαζε τουλάχιστον τις τελευταίες 20 ημέρες απειλώντας τη, ότι εάν προχωρήσει σε καταγγελία θα την διώξει από το σπίτι που διέμεναν. Την περασμένη Τρίτη 30 Ιουλίου ο 35χρονος ανάγκασε την αδερφή του να φύγει από το σπίτι και αυτή διέμεινε προσωρινά σε παγκάκι!

Το βράδυ της επόμενης ημέρας η 36χρονη επικοινώνησε με τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 112 και κατήγγειλε όχι μόνο την εκδίωξή της από το σπίτι, αλλά και τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της από τον αδερφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο περίπου ώρες αργότερα από την καταγγελία ο 35χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται κι άλλη δικογραφία για βιασμό, η οποία θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές.

Η 36χρονη μετά την καταγγελία της δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του αδερφού της, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα δικαιώματα της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, δεν θέλησε να κάνει χρήση Κουμπιού Πανικού (Panic Button) παρά μόνο τη μεταφορά της σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας, όπως κι έγινε συνοδεία αστυνομικών.

Για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας ο 35χρονος δικάστηκε στο αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών για την άσκηση ψυχολογικής βίας και την απειλή για να μην καταγγείλει τις πράξεις. Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα.

Η καταγγελία για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της περιλαμβάνεται σε διαφορετική δικογραφία και η πορεία αυτής της σοβαρής υπόθεσης θα διαφανεί τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...