Κοινωνία

Επίθεση λύκων σε άνδρα στη Χαλκιδική - Σώθηκε επειδή κατάφερε να ανέβει σε δέντρο – Σκότωσαν τον σκύλο του

Σοκάρουν οι πληροφορίες για συμβάν στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρακόλι της Στρατονίκης, όπου μέλος του Φιλοζωικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Στρατονίκης (ΦΕΟΣ) δέχτηκε επίθεση από αγέλη λύκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα typosthes, ο άνδρας έβγαλε βόλτα το σκύλο του γύρω στις 9.30 π.μ., όταν τέσσερις μεγάλοι λύκοι ξαφνικά τον περικύκλωσαν.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Facebook, ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατάφερε να αναρριχηθεί σε ένα δέντρο για να προστατευθεί ενώ οι λύκοι επιτέθηκαν άγρια στο σκύλο του, σκοτώνοντάς τον μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι δύο λύκοι απομακρύνθηκαν με το σκύλο, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν επιθετικοί κάτω από το δέντρο για περίπου μισή ώρα, πριν τελικά αποχωρήσουν.

Δείτε την ανάρτηση:

Σημειώνεται πως το συμβάν έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην περιοχή, καθώς σημειώθηκε σε επικίνδυνη εγγύτητα με το χωριό. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...