Κοινωνία

Χαμός στην Εύβοια: Ιερέας πήγε για μπάνιο σε παραλία και γιαγιάδες τον πήραν στο κυνήγι

Ένας 39χρονος ιερέας, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, πήγε στην θάλασσα για να δροσιστε και γιαγιάδες τον πήραν στο… κυνήγι.

Άπλωσε την πετσέτα του σε ένα απομακρυσμένο σημείο από τις ξαπλώστρες και έβγαλε διακριτικά τα ρούχα του για να κάνει μπάνιο.

Λίγη ώρα αργότερα, την ύπαρξη του κληρικού στην παραλία αντιλήφθηκαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες που περνούσαν από το σημείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κοντινού καταστήματος, εξοργισμένες άρχισαν να του φωνάζουν: «Ανάξιος, θέλεις ξύρισμα, ντροπή σου».

Το αποτέλεσμα ήταν ο ιερέας να βγει από την θάλασσα ενώ οι γυναίκες συνέχισαν να του φωνάζουν. Μάλιστα, κάποια στιγμή κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του λέγοντάς του να σεβαστεί τον εαυτό του, το λειτούργημα του, αλλά και τον ιερό τόπο που υπάρχει κοντά και συγκεκριμένα την Ιερά Μόνη Οσίου Δαυίδ Γέροντος.

Οι ηλικιωμένες απείλησαν ότι θα αναφέρουν τον 39χρονο και έτσι εκείνος αναγκάστηκε να μαζέψει γρήγορα τα πράγματά του και να φύγει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...