Κοινωνία

ΕΤΑΔ: Εξελίξεις με το κύκλωμα που μίσθωνε παράνομα ακίνητα του Δημοσίου - Πώς «ξηλώθηκε» - Ο μυστηριώδης άνδρας

 Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για το κύκλωμα με παράνομες μισθώσεις κτηρίων του Δημοσίου που αποκάλυψε το Τμήμα Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας, στα τέλη Ιουλίου. Μέλη ήταν δύο υπάλληλοι της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, οι οποίοι –όπως φαίνεται– δεν δίσταζαν να προχωρούν ακόμη και σε… μαφιόζικες πρακτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας, γνώριμος του τμήματος Εκβιαστών με τα αρχικά Κ.Μ., που έχει απασχολήσει για εκβιασμούς σε καταστήματα αλλά και ναρκωτικά ήταν εκείνος που είχε τη διαχείριση του πάρκινγκ στο Μαρούσι. Είναι το πάρκινγκ αυτό που επισκέφθηκε ο υπάλληλος της ΕΤΑΔ για να βάλει μία τάξη και βρέθηκε με ανοιγμένο το κεφάλι.

Η μίσθωσή του είχε λήξει. Όμως, με την εύνοια των δύο εμπλεκομένων μελών της ΕΤΑΔ, εκείνος συνέχιζε να το λειτουργεί. Χρωστούσε και κάποια χρήματα, αλλά κανένας δεν τον ενοχλούσε. Προφανώς γιατί ακριβώς είχε καλή σχέση με τα μέλη του κυκλώματος της ΕΤΑΔ.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ο άνδρας της νύχτας στο παρελθόν εργαζόταν και στον χώρο στάθμευσης του Τάε Κβον Ντο που πάλι έλεγχαν τα δύο μέλη της ΕΤΑΔ. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο που έδειξε η έρευνα, είναι πως ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δράστη της μαφιόζικης επίθεσης στον υπάλληλο της ΕΤΑΔ που ανακάλυψε την παρανομία και τον έστειλαν στο ΚΑΤ. Ο δράστης τού είχε στήσει καραούλι έξω από το σπίτι του και τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ