Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε η μία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς που εντοπίστηκαν σε ΙΧ στην Κύπρο-Τι ερευνούν οι Αρχές

Η Αστυνομία της Κύπρου ταυτοποίησε τη σωρό του ενός από τα δύο άτομα που βρέθηκαν απανθρακωμένα σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το sigmalive, πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος όπως προέκυψε από εξέταση DNA αγνοούνταν εδώ και μέρες, με συγγενείς να έχουν δηλώσει την εξαφάνισή του.

Αναφορικά με το έτερο άτομο που εντοπίστηκε απανθρακωμένο την περασμένη Τετάρτη, εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, με τον οποίο ο Κύπριος διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Κύπρος: Οικονομικά κίνητρα βλέπουν πίσω από τη διπλή δολοφονία οι Αρχές


Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της Κύπρου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι από τα πρώτα στοιχεία τα κίνητρα φαίνεται να είναι οικονομικά.

Κατά τη νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος των δύο προκλήθηκε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, από κυνηγετικό όπλο.

Εικάζεται ότι οι δράστες εκτέλεσαν τους δύο άνδρες και στη συνέχεια τους έκαψαν μέσα στο όχημα.

Συνελήφθησαν δύο άτομα ως ύποπτα για τη διπλή δολοφονία


Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ατόμων, 19 και 23 ετών, τα οποία συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ανακρίνονται.

Διενεργήθηκε έρευνα στις οικίες τους, απ' όπου παραλήφθηκαν ορισμένα τεκμήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ύποπτοι προέρχονται από το περιβάλλον των δύο θυμάτων, οι οποίοι θεωρούνται κλειδί, αφού ενδεχομένως τα όσα θα αναφέρουν, στην βάση των όσων προκύπτουν από τις εξετάσεις, να ξεκλειδώσουν την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επιπλέον, οι Αρχές αξιολογούν το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ