Κοινωνία

Τραγωδία στην Εύβοια: Έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά

Τραγικό τέλος βρήκε χθες κατά το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια, ηλικιωμένος ο οποίος και έπαθε εγκεφαλικό ενώ μαίνονταν το πύρινο μέτωπο.

Ο άτυχος άνδρας είχε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο evima.gr, σπίτι στις Πετριές από όπου και ξεκίνησε η πύρινη λαίλαπα.

Καθώς είδε να ξεκινά η φωτιά και συνειδητοποίησε πως το πρώτο μέτωπο ήταν πολύ κοντά στα σπίτια απειλώντας και την δική του κατοικία, δεν άντεξε το σοκ και την πίεση με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Συγγενείς και φίλοι εναγωνιωδώς προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, μάταια.

Έτσι καθώς η πυρκαγιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη αποφάσισαν να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την οικία του βρίσκοντας τον στο εσωτερικό νεκρό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...