Κοινωνία

Στη Ρόδο βρέθηκε 21χρονη Ουκρανή που είχε εξαφανιστεί από την Κρήτη στις 7 Ιουλίου

Καλά ήταν τα νέα που έφτασαν στους συγγενείς 21χρονης Ουκρανής που είχε πάει στην Κρήτη για δουλειά, όμως δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 7 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το cretapost, αστυνομικοί από τη Χερσόνησο, όπου και είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της κοπέλας, ενημέρωσαν τους συγγενείς της ότι την βρήκαν στη Ρόδο και είναι καλά στην υγεία της.

Κρήτη: Η δουλειά στη Ρόδο και τα μήνυμα που δεν έφτασαν ποτέ στην αδελφή της


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 21χρονη έφυγε από την Κρήτη με σκοπό να πάει να εργαστεί στη Ρόδο, όμως το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τους συγγενείς της σχετίζεται με κάποιο τεχνικό ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα έστελνε μηνύματα στην αδελφή της μέσω του κινητού τους, όμως αυτά δεν παραδόθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί όλη αυτή η αναστάτωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...